Де в Україні взяти кредит онлайн цілодобово 24/7?

XXI століття — це час безперервного технологічного розвитку, постійних відкриттів та поліпшення якості життя. Дуже швидко відбуваються кардинальні зміни в усіх сферах людської життєдіяльності, впроваджуються нові технології. За останні роки мільйони українців звикли до того, що з допомогою Інтернет можна цілодобово зробити безліч потрібних справ: покупки в інтернет-магазинах, замовити їжу, оплатити комунальні послуги, забронювати авіаквитки, зарезервувати столик у ресторані і багато іншого.


Само собою, всі ці нововведення і сучасні технології не могли обійти стороною сферу кредитування. Кредитування дуже затребувана послуга в Україні, тому не дивно, що потреба в цілодобовому оформленні та отриманні кредиту, цілком закономірна.


Перед тим, як відправити заявку на кредит вночі, потрібно в коротких рисах зрозуміти процедуру обробки і схвалення Вашої заявки, від цього багато в чому буде залежати можливість отримання потрібної суми.

Що потрібно знати позичальнику, при оформленні заявки на кредит вночі?

Незважаючи на певний попит цілодобового кредитування, насправді, мало хто з кредиторів, пропонує обробити і виконати заявку на кредит цілодобово повною мірою. Наприклад, у банках навіть на рівні ідеї не розглядається цілодобова видача кредитів.


Далі всіх у цьому напрямку зробили крок сервіси швидкого онлайн-кредитування або як їх ще називають — мікрофінансові організації (МФО). Так як дані компанії працюють, в основному, через свої веб-сайти, а кредит перераховують на карту, то саме в МФО є найбільша ймовірність отримати кредит цілодобово. Само собою, що подати заявку на кредит і заповнити онлайн анкету позичальника можна в будь-який час дня і ночі, без вихідних.


Далі потрібно розібратися, що мається на увазі під "повною мірою"?


Процес обробки заявки у більшості кредит в загальних рисах ділитися на 2 великих етапи:


Автоматичний режим (скоринг) — в багатьох компаніях перший етап обробки заявки проходить в автоматичному режимі, тому завжди є шанс отримати кредит на карту цілодобово, без дзвінків і перевірок. На ймовірність схвалення заявки впливає ряд факторів, які ми розглянемо нижче;

Ручний режим — якщо у автоматичного скорингу "виникають сумніви" щодо видачі або невидачі позики, тоді заявка передається на ручну обробку.

Автоматичний режим

Саме завдяки скоринговим програмам існує можливість отримання кредитів в автоматичному режимі. Сучасні скорингові системи в кредитних компаніях в процесі обробки аналізують від десятків до сотень параметрів потенційного позичальника. Виходячи з даних від позичальника, може бути три варіанти відповіді скорингу:


Зелений. Заявка на видачу схвалена в повній мірі або частково (наприклад, зменшена запитувана сума і строк кредиту). Для позичальника це найсприятливіша ситуація, так як отримати гроші він може без необхідності ручного перевірки в повністю автоматичному режимі і в будь-який час дня і ночі.

Червоний. Повна відмова, без можливості видачі будь-якої суми, навіть самої мінімальної. Клієнти з червоним сигналом не передаються в ручну обробку і заявки від них більш не обробляються певний період (від місяця до півроку).

Жовтий. Скоринг не в змозі сказати так або ні. Тому такі заявки на кредит додатково обробляються кредитним фахівцем.

Ручний режим

Як Ви вже зрозуміли, в ручний режим передаються заявки з жовтим сигналом. Обробка таких заявок проводиться у робочий час відділу верифікації. Як правило, це час з 8 ранку до 9 вечора і без вихідних. Відповідно, якщо Ви подали заявку на кредит вночі і не отримали схвалення або відмову від скорингу, то найбільш ранній термін, коли Ви зможете отримати гроші — це 8:20-8:30, та й то у разі схвалення.


В яких компаніях верифікація заявок та/або підтримка працює в режимі 24/7?

У наступних кампаніях немає цілодобової верифікації, але є добре налаштований скоринг, що дозволяє розраховувати на цілодобове отримання кредиту на карту.


У чому складнощі ручної обробки заявок у цілодобовому режимі?

Як ми вже відзначили, мало компаній надають можливість отримати кредит цілодобово при жовтому сигналі скорингу. Основні фактори, які визначають зацікавленість кредитора у ручній обробці позик в будь-який час доби — це економічна обгрунтованість і технічні можливості:


  • Заявок вночі істотно менше, ніж вдень, тому співробітники більшу частину робочого часу будуть не завантажені;
  • За законодавством оплата праці працівника в нічний час, повинна бути в 2 рази вище (коефіцієнт 2 до стандартної ставки), отже, витрати на обробку ще зростають;
  • Вночі частіше виникають проблеми технічного характеру, наприклад, швидкість обробки банківських переказів;
  • Якість клієнтів вночі нижче, так як саме в нічний час активізуються шахраї, які намагаються обдурити кредитора і отримати кредит, наприклад, використовую підроблені документи;
  • Людський фактор. Як не крути, гарантовано обробити і підтвердити заявку може тільки людина, а людина не машина і в нічний час у нього набагато ймовірніше може знизитися концентрація, увага й працездатність;
  • Часто, при перевірці "жовтих" заявок необхідно зателефонувати за контактними номерами знайомим або співробітникам позичальника. Погодьтеся, що в 2-3 години ночі ніхто телефонувати незнайомим людям не буде, а отже обробку все одно буде відкладено до ранку.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Кредит без паспорта

Кредит онлайн на картку цілодобово в Україні