Кредит без паспорта

Ніхто не застрахований від ситуацій, коли гроші потрібні терміново тут і зараз, а до найближчої зарплати ще, як мінімум, тиждень. Це може бути пов'язано з поломкою техніки і витратами на ремонт, з необхідністю покупки медикаментів на лікування, з платежами за навчання і іншими непередбаченими витратами. Найчастіше для більшості людей значно легше звернутися за позикою в фінансову організацію, ніж просити гроші у родичів або друзів. Але і тут деякі громадяни відчувають труднощі в отриманні кредиту, так як або відсутнє офіційне місце роботи, або ні на руках оригіналів документів - паспорта, ідентифікаційного коду (ІПН). Що стосується першого питання, то більшість фінансових установ йдуть на поступки (особливо, якщо мова йде про невелику суму позики), так як важливим є наявність доходу, нехай навіть і неофіційного. Але, що стосується другої проблеми, то тут справа йде складніше, у відділеннях банків і в фінансових організаціях наявність оригіналів основних документів (паспорта та ІПН) є обов'язковою умовою у видачі позики і крапка. Але і в цій ситуації рішення є.

Умови кредитування: строки видачі та повернення

Кредит онлайн без фото документів видається в МФО дуже швидко, в цілодобовому режимі, з максимальним комфортом для клієнтів. Після відправки заявки запит обробляється і розглядається в середньому протягом 5-15 хвилин, це все робиться за допомогою ПК, мобільного телефону або планшета. Висока швидкість оформлення позики і миттєве прийняття рішення з приводу видачі позики забезпечуються також наявністю автоматичного режиму.

Видаються грошові кошти, як правило, на 1 місяць, але деякі організації працюють за банківською схемою кредитування, тому можуть пропонувати займ на 1 рік з можливістю погашати боргу щомісяця. Природно, чим довший період повернення коштів, тим більше зростає відсоткова ставка.

Що стосується відсотків, то кожна МФО пропонує свої умови кредитування (їх можна дізнатися на сайті позикодавця ще до моменту подачі заявки). Мінімальна межа відсоткової ставки в Україні становить 0,01%, але це в основному стосується індивідуальних пропозицій кредитування для постійних і благонадійних клієнтів. Середній же відсоток на сьогодні – 1.4-2.1. Розрахувати кінцеву суму до сплати можна за допомогою кредитного калькулятора. Приховані комісії і додаткові нарахування відсутні, що є ще однією перевагою мікропозик.

Середня доступна сума кредитування становить у багатьох організаціях від 500 грн до 10-15 тисяч. Нові клієнти, які вперше беруть позику, можуть розраховувати для початку тільки на 3-5 тисяч.

Як бути, якщо не виходить вчасно не повернути позичену суму

Навіть незважаючи на те, що ви оформляєте кредит онлайн на картку без фотографій, повинні пам’ятати, що від обов’язків щодо дотримання термінів і внесення потрібної суми ви не звільняєтесь. Якщо раптом у вас з тих чи інших причин не виходить вчасно повернути борг, МФО має право нараховувати штрафи за кожен прострочений день. Співробітники організації можуть дзвонити позичальнику, писати, нагадуючи про повернення боргу, але якщо другий не буде реагувати, вони будуть змушені в односторонньому порядку передати стягнення кредиту колекторам.


У разі безрезультатної роботи третіх осіб мікрофінансова компанія звернеться до суду, який з вірогідністю 99,9% присудить боржнику примусову виплату боргу. Стягнення буде виконуватися судовими приставами, які можуть накласти арешт на майно, банківські рахунки боржника або будуть стягувати частину його заробітної плати / соціальної допомоги / пенсії.

Щоб організації не довелося вдаватися до таких методів, краще вчасно віддавати борг або при необхідності скористатися функцією пролонгації.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Де в Україні взяти кредит онлайн цілодобово 24/7?

Кредит онлайн на картку цілодобово в Україні